Iran University of Medical Sciences

اخبارپایگاه : ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حاجی میر اسماعیل روز کارمند را تبریک گفت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۵ |

AWT IMAGEAWT IMAGE

متن پیام:

روز کارمند، تجلیل از انسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره های زندگی انسان ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است. کار و فعالیت کارمندان، به عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، شایسته تقدیر و بیان است. ازاین رو سزاوار است امروز را قدر بدانیم و در بزرگداشت مقام ارزشمند و والای کارمندان کشور بکوشیم.
اینجانب فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند را به تمام کارمندان پرتلاش و متعهد کشور تبریک و تهنیت عرض نموده و برای همه آنها آرزوی سلامتی و توفیق را از درگاه حق تعالی خواستارم.
                                                                                             دکتر سیدجواد حاجی میراسماعیل
                                                                                                            رییس دانشگاه

دفعات مشاهده: 207 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر